08 Temmuz 2021 Perşembe 20:14
A.İ.Ç.Ü Rektörü “İşbirliğinin Artması Sanayinin Gelişimini de Artırır”

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı Tekstilkentte bulunan Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Direktörü Dilek Cesur, SMS Tekstil A.Ş. İnsan Kaynakları Yöneticisi Ünal Kurt ve Şükrü Şenkaya Anadolu Lisesi Müdürü Yeşim Ömeroğlu’nu misafir etti.

Sanayinin gelişiminde sanayi kuruluşları ve üniversite işbirliğinin önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, “Üniversitemizdeki bilimsel altyapı ve potansiyelin sanayiye aktarılması, ilimizin ve bölgemizin kalkınması için önemlidir. Üniversite ve sanayi işbirliğinde, sanayi Ar-Ge faaliyetlerine yöneltilir, projeler hazırlanarak hayata geçirilebilirse bu hem şehrimizin hem de ülkemizin gelişmesine katkı sağlamış olur.

Tekstilkentte bulunan firmalarla yaptığımız görüşmelerde bu birliktelikten meydana gelecek vizyonla sağlanacak işbirliği ile Ağrı’nın gelişimini ileri noktalara taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 08.07.2021 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.