02 Temmuz 2021 Cuma 12:29
A.İ.Ç.Ü Rektörü KARABULUT, Ankara Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti!

Ankara Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıya AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, AİÇÜ Proje Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk KAYA ve Ankara Üniversitesi Proje Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hicabi KIRLANGIÇ katıldı. Ziyarette YÖK Anadolu Projesi kapsamında yapılacak ortak çalışmalar değerlendirildi, üniversitelerin gelecek vizyonu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından kamuoyu ile paylaşılan, YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta SARAÇ Hocanın öncülüğünde hayata geçirilen YÖK Anadolu Projesi ile 12 köklü üniversitenin kıdemli öğretim üyelerinin, 2006 yılından sonra kurulan 15 genç üniversitenin 63 bölümünde eğitim vermesi kararlaştırılmıştı. Proje kapsamında AİÇÜ, ülkemizin bilim çınarı Ankara Üniversitesi ile eşleşerek çalışmalara başlamıştı.

Son Güncelleme: 02.07.2021 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.