09 Ocak 2020 Perşembe 11:32
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, ASTOP Üyelerini Misafir Etti

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, ASTOP Üyelerini Misafir Etti

Üniversite Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, ASTOP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih AYDIN ile üyeler katıldı.

Prof. Dr. KARABULUT’unüniversite ve kente yaptığı katkıların her kesim tarafından desteklendiğini belirten ASTOP Yönetim Kurulu Başkanı AYDIN, Kültür ve Kongre Merkezindeki merkezi kütüphane, yemekhane, öğrenci yaşam merkezi ve spor tesisleri gibi yapılaşmalarla Ağrı’nın öğrenci şehri olması noktasında yapılanlardan dolayı Prof. Dr. KARABULUT’a teşekkür etti. AYDIN, Sivil Toplum Kuruluşları ile öğrencilerin taleplerini paylaştı, ASTOP olarak üniversitenin yürüttüğü projelerde paydaş olmak istediklerini söyledi.

ASTOP’un şehir için çok önemli bir platform olduğunu söyleyen Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, üniversitenin ve kentin gelişiminde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Prof. Dr. KARABULUT,Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Atatürk Üniversitesi koordinatörlüğünde 5-6 Mart 2020 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştirilecek Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na (DAKAF’20) Ağrı’nın tanıtımı için ASTOP’unkatkı sunması beklediklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.