25 Temmuz 2017 Salı 16:20
A.İ.Ç.Ü. Ünitercih Fuarında

Ağrı İbrahim çeçen ÜniversitesiAnkara ve İstanbul’da 120 devlet ve Vakıf Üniversitesinin yer aldığı Ünitercih Üniversite Tercih Fuarına katıldı.

Ankara ANFA Altınpark ve İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonunda düzenlenen ülkemizin en önemli üniversite fuarı konumunda olan Ünitercih13-18Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Öğrencilerin üniversite tanıtım standımızı ziyaret ederek üniversite yetkililerinden fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının yanı sıra sosyal, sportif ve kültürel imkanları ile ulaşım ve konaklamaolanakları hakkında bilgi aldı.

Ankara’da 20 bin İstanbul’da 50 bine yakın ziyaretçinin katıldığı fuarda üniversitemizin tanıtım standı misafirlerin ilgisini topladı.

a.i.c.u.-unitercih-fuarinda.jpga.i.c.u.-unitercih-fuarinda-001.jpga.i.c.u.-unitercih-fuarinda-002.jpga.i.c.u.-unitercih-fuarinda-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:24
Anahtar Kelimeler:
FUARA.i.ç.ü.ünitercih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.