27 Ekim 2017 Cuma 20:14
A.İ.Ç.Ü. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Bowling Salonu Hizmete Açıldı

Merkez Kampüste inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu ve bowling salonuna, Vali Sayın Süleyman ELBAN, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Sayın Doç. Dr. Ersan BAŞAR’ın  katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

İçerisinde fin hamamı, sauna, Fitness salonu, kafeterya, bowling salonu, yetişkin ve çocuk havuzunun bulunduğu kompleks yapı, personel ve öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.  Üniversite fiziki yapılaşma bakımından iyi bir konumda olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, hizmete giren son teknolojiyle donatılmış kompleksin üniversitemizde ihtiyaç duyulan önemli bir boşluğu dolduracağını, yarı olimpik yüzme havuzun yerel ve ulusal birçok yarış ve organizasyona ev sahipliği yapabilecek özelliklere sahip olduğunu söyledi.

Üniversitemizin zengin yeşil doku içerisinde sosyal, kültürel ve sportif yaşam alanlarıyla mutlu bir eğitim yuvası olduğunu sözlerine ekleyen Prof. Dr. KARABULUT, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin en az eğitim-öğretim faaliyetleri kadar önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Vali Sayın Süleyman ELBAN, Rektör Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Ersan BAŞAR açılışını yaptıkları komplekste daha sonra bowling oynadı ve olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 18.01.2018 08:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.