09 Nisan 2022 Cumartesi 14:35
AİÇÜ'de ilk doktora mezun oldu

AİÇÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar'ın danışmanlığını yaptığı Öğr. Gör. Gülcan Tekin, Lisanüstü Eğitim Enstitüsü'nde doktora çalışmasını tamamlayarak tez savunmasını yaptı.

Prof. Dr. Hüseyin Kırımoğlu, Doç Dr. Serkan Zengin, Doç. Dr. Ünsal Tazegül ve Doç. Dr. Ahmet Akçay'dan oluşan tez jürisine “Antik Dönemden Günümüze Toplumsal Cinsiyet Ayrımcılığının Kadınların Olimpiyatlarda Yer Alma Sürecine Etkileri” başlıklı tezini savunan Öğr. Gör. Tekin, AİÇÜ'nün ilk Doktora mezunu oldu.

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, doktorayı başarıyla tamamlayarak Üniversitenin ilk doktora mezunu olarak tarihe geçmenin, bu onuru taşıyan bir bilim kadını olarak bu gururu ve onuru yaşamanın çok önemli olduğunu belirterek, Öğr. Gör. Tekin'e akademik hayatında başarı diledi.

Son Güncelleme: 09.04.2022 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.