07 Kasım 2018 Çarşamba 18:16
AİÇÜ’de İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurum Koordinatörlüğü tarafından 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) kanunu kapsamında tüm idari ve akademik personel ile staj uygulaması zorunluluğu bulunan öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Salonundagerçekleşen eğitimlerde Üniversiteninİş Sağlığı ve Güvenliği Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Pınar BAYKAN “İş Sağlığı ve Güvenliğinde Temel Kavramlar” A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı İrfan SAYAR ise “Ofis Ortamında Ergonomi” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Verilen eğitimlerle kurumda İSG kültürü ve farkındalığının artırılması amaçlanırken, yaşanabilecek olası iş kazalarının önceden alınacak önemlerle en aza indirilmesi hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.