22 Nisan 2019 Pazartesi 17:31
AİÇÜ’de “KOSGEB ve Girişimcilik Destekleri” Konulu Konferans Düzenlendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ileKüçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Başkanlığı (KOSGEB) Ağrı İl Müdürlüğü ortaklığıyla “KOSGEB ve Girişimcilik Destekleri” konulu konferans düzenlendi.

AİÇÜ Selçuklu Konferans Salonunda gerçekleşen ve KOSGEB Ağrı İl Müdürlüğü uzman personellerinden Abdülmelik TAŞKIN’ın konuşmacı olduğu programa idari ve akademik personel ile öğrenciler katıldı.

Konferansta konuşan KOSGEB Ağrı İl Müdürlüğü uzman personeli Abdülmelik Taşkın, “Girişimcilik, kültürü yaygınlaştırır.” diyerek, KOSGEB’in Devletin veren eli olduğunu ifade etti. Asıl önemli olan fikirdir diyen TAŞKIN, “kurumumuza fikirlerinizle gelin, sizlere finansal açıdan yardım edelim.

KOSKEB’in asıl amacı iyi fikirlere öncülük edip ülkemizi kalkındırmaktır.” dedi. TAŞKIN daha sonra Uygulama Girişimcilik Eğitimi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bahar döneminde yaklaşık iki yüz öğrencinin aldığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler KOSGEB tarafından verilen sertifikaları almaya hak kazanacak.

Son Güncelleme: 20.04.2020 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.