10 Mart 2017 Cuma 15:30
A.İ.Ç.Ü'de Orkestra &Oda Müziği Konseri

Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonunda gerçekleşen konsere Rektör Yardımcı Prof. Dr. Yusuf ÇETİN, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet YALÇIN, Genel Sekreter Ali BALKİS, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.   Öğr. Gör. Memmedali MEMMEDALİYEV şefliğinde piyanoda Mehriban AĞAYEVA’nın yer aldığı konserdeTürk ve Batı Müziğine ait eserler icra edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü onuruna hazırlanan programda solunu dolduran dinleyiciler unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. Konser, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf ÇETİN’in Orkestra Şefi Öğr. Gör. Memmedali MEMMEDALİYEV’a teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.

a.i.c.ude-orkestra-oda-muzigi-konseri.jpga.i.c.ude-orkestra-oda-muzigi-konseri-001.jpga.i.c.ude-orkestra-oda-muzigi-konseri-002.jpga.i.c.ude-orkestra-oda-muzigi-konseri-003.jpga.i.c.ude-orkestra-oda-muzigi-konseri-004.jpga.i.c.ude-orkestra-oda-muzigi-konseri-005.jpga.i.c.ude-orkestra-oda-muzigi-konseri-006.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.