04 Ağustos 2017 Cuma 00:12
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ağrı'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ağrı'da incelemelerde bulundu.

Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında Vali Süleyman Elban ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Valiliğe geçti. Vali Elban ile bir süre görüşen Bakan Kaya, TEOG sınavında birinci olan çocuklarla sohbet etti. Valilik çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Kaya, annesinin memleketi olan Ağrı'da hemşehrileri tarafından çok sıcak karşılandığını bildirdi. Bakanlığa bağlı kuruluşları ziyaret edeceğini anlatan Bakan Kaya şunları söyledi: 

aile ve-sosyal-politikalar-bakani fatma-betul-sayan-kaya, agrida.jpg

"Ağrılı vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Şehit ailelerimizi ziyaret edeceğiz. Bakanlığımızın Ağrı'da 3 sosyal hizmet merkezi var. Merkez ve Patnos'un ardından Doğubayazıt'ta da bir sosyal hizmet merkezimizi Haziran ayında hizmete açtık. Bu yıl sonunda Diyadin ve Tutak'ta sosyal hizmet merkezimizi açmış olacağız. Ağrı'mızda 18 aile sosyal destek programı personeli ile birlikte vatandaşlarımıza arz odaklı hizmet sunuyoruz. Onları evlerinde ziyaret ediyoruz ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yarın Doğubayazıt Belediyesinin gerçekleştireceği Ahmed-i Hani Kültür Sanat ve Turizm festivaline katılacağız, Kültür Bakanımız Numan Kurtulmuş ile birlikte. Ahmed-i Hani bu toprakların yetiştirdiği en değerli, müstesna isimlerden bir tanesi. Birlik ve beraberliği en iyi anlatan insanlardan bir tanesi. Bundan sonraki süreçte de Ağrı yine birlik beraberliğin sevginin merkezi olacaktır."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ağrı'da Sevgi evleri ve Huzur evlerindeki incelemelerini tamamladıktan sonra Cumhuriyet Caddesine çıktı ve hemşehrileri ile buluştu.

agri-ahmed-i-hani-havalimaninda-vali suleyman-elban ve-protokol-uyeleri-tarafindan-karsilanan-aile-ve-sosyal-politikalar-bakani fatma-betul-sayan-kaya,-valilige-gecti.-.jpg

BAKAN KAYA: AĞRI'DA ERKEN YAŞTA EVLİLİĞİ AZALTACAĞIZ İNŞALLAH

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ağrı'da Sevgi evleri ve Huzur evlerindeki incelemelerini tamamladıktan sonra Cumhuriyet Caddesine çıktı ve hemşehrileri ile buluştu. Cumhuriyet Caddesinde esnafı dolaşan Bakan Kaya, halkın sorunlarını dinledi ve yetkililere ilgilenmeleri için talimat verdi. Bir mağazada kadınlarla bir araya gelen Bakan Kaya, "Ağrı'da erken yaşta evliliği azaltacağız inşallah. Kızlarımız okula gitsin istiyoruz"dedi.

aile ve-sosyal-politikalar-bakani fatma-betul-sayan-kaya, agrida-001.jpgaile ve-sosyal-politikalar-bakani fatma-betul-sayan-kaya, agrida-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.