27 Nisan 2021 Salı 22:42
AK Gençlik Ağrı’da Selçuk Başkanlığı Üstlendi!

AK Gençlik Ağrı’da Selçuk Başkanlığı Devraldı!

AK Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Halil İbrahim Selçuk düzenlenen devir teslim töreninde başkanlık görevini devraldı. 

Devir teslim töreninde konuşan Başkan Halil İbrahim Selçuk şu açıklamalarda bulundu. 

"Tek vazifemin "Hakka ve halka hizmet" olduğu bilinciyle çatısı altında bulunmaktan şeref ve onur duyduğum ailemden bugün itibariyle bayrağı teslim almış bulunmaktayım. Ak davaya gönül vermiş bir nefer olarak bu emaneti ilk gün ki aşk, heyecan ve kararlıkla koruyacağımı, her bir gönüle tek tek dokunacağımı, sıkılmadık el bırakmadan çalışacağımı belirtmek isterim.

Bizler Ak Parti ailesi olarak her daim Ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını düşündük ve Genel Başkanımız/Cumhurbaşkanımız başkanlığında 2023,2053,2071 hedeflerimizi ilan ettik. İlk gün hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda hedeflerimize doğru yürümeye devam ediyoruz. Bu yolda bizlerle beraber yürüyen her bir kardeşime, büyüğüme teşekkür ediyorum.

Bu davadan vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz, Rabbim bizleri muvaffak eylesin. Sizleri Allah'a emanet ediyor, Sağlıklı günler diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.