24 Şubat 2021 Çarşamba 19:02

AK Parti Ağrı 7'nci Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Ağrı 7. Olağan İl Kongresi, Ağrı Belediyesi karşısındaki Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Tek listeye gidilen kongrede Halil Özyolcu İl Başkanlığına seçildi. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, milletvekilleri, MKYK üyeleri, belediye başkanları, davetliler, delegeler ve partililer katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ağrı 7. Olağan İl Kongrelerine, AK Parti Genel Merkezinden video konferans yöntemiyle bağlanarak partililere hitap etti.

Ağrı İl Kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, sözlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Mehmet Özhaseki, "Bu örgütlerle mücadele ederken doğrusu içimizi acıtan, bu milletin vergileri ile toplanmış bu paralarla maaşını alıp Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisine oturup terör örgütlerini kınayamayan onların sözcülüğünü yapanlar doğrusu benim içimi acıtıyor. HDP'yi biliyoruz, söylemeye gerek yok, zaten bu PKK'nın siyasi sözcüsü ve uzantısı.

Şahit olduğumuz olaylar da bunların ispatı. Ama bir de CHP'miz var. Allah iyiliklerini versin, zamanında öyle bir operasyon yaptılar ki yerli olan bir Genel Başkan vardı onu yediler, bir FETÖ operasyonunda, bir bantla, kasetle onu gönderdikten sonra yerine Kılıçdaroğlu diye birisini getirdiler. Deniz Baykal ile Kılıçdaroğlu arasında iki fark var.

Deniz Baykal yerli bir insandı, sol düşünceli idi, bu toprakların ürünüydü. Ama bizim Kılıçdaroğlu her şeye müsait. Konuştuğu zaman ben daha doğru kelamına rastlamadım. Benim de başımdan geçen olaylar var birebir biliyorum. Durmadan yalan söylüyor. Değerli kardeşlerim ne yazık ki Ana Muhalefetin başındaki insanın bütün dünyası Recep Tayyip Erdoğan'ın düşmanlığı üzerine kurulu ve AK Parti karşıtlığı üzerine kurulu. Bunu da doğrusu iktidardan gönderebilmek adına söylemediği yalan bırakmıyor.

Her türlü yalanı da mübah görerek hayatını devam ettiriyor. Karşımızda ne yazık ki böyle bir Ana Muhalefet var. Bir taraftan da PKK'ya arka çıkmaya devam ediyor.

13 kardeşimiz şehit edildi, içimiz yandı. Kimdi bu yavrular; sizin, bizim ve çevremizdeki herkesin yavrularıydı bunlar. Bir gün olsun ne HDP'liler'den ve ne de onlardan 'Kahrolsun bu PKK, Allah belasını versin bu lanet örgütün' gibi bir söz duymadık. Bu elbette içimizi acıtır bizim. Utamadan bu işin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır demeye başladılar." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.02.2021 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.