21 Kasım 2018 Çarşamba 12:30
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Servet Alpaslan Hızlı Başladı

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Aday Servet Alpaslan, "Sorun değil çözüm üretmek için yola çıktık." dedi.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurularının son gününün son saatlerinde sürpriz bir şekilde başvurusunu gerçekleştiren Servet Alpaslan sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar sonrası yoğun bir teveccüh ile karşı karşıya kaldı.

Servet Alpaslan’ın başvurusu halk tarafından genel anlamda olumlu bulunurken, yine halk tarafından iş hayatındaki başarıları ile konuşuluyor. Ağrı için büyük projelerde imzası bulunan Servet Alpaslan’ın aynı zamanda Ağrı'daki yatırımlarından da sıklıkla övgüyle bahsediliyor.

Servet ALPASLAN Neler Yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yoldan ilerleyeceğini belirten Alpaslan: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere belediyecilikte çok değerli bir örnek teşkil ediyor, onun açtığı yoldan giderek  2023 hedeflerine odaklanmış ve Büyük Türkiye vizyonuna gönülden bağlı olduğumuz için, diyoruz ki Yeni Türkiye, Yeni Ağrı için varım, hedefim makam değil hizmet, sorun değil çözüm üreteceğiz…" dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı Alpaslan bahsettiği projelerinde: "Bir iş adamı olarak Ağrı’da ki işsizlik sıkıntılarını biliyoruz, bildiğiniz gibi bunu bireysel girişimlerle bir yere kadar çözebilirsiniz, burada devletin desteği gerekiyor bunun için var gücümüzle çabalayacağız, Ağrı’da turizm yatırım alanında büyük eksiklikler var, çevre illere baktığımızda; komşu ülkelerden gelen turistler neden o illeri tercih ediyorlar? İlimiz de konaklama ne kadar yeterli? Turizm için ne gibi yatırımlar yapabiliriz? Sağlık alanında olan eksiklerimizle ilgili hala sıkıntılarımız var yani Ağrı’nın sorunları çok, inşallah vatandaşlarımız bu seçimlerde bizi tercih eder  ve bizlere bu sıkıntıları çözme fırsatı verirler…" dedi.

Servet Alpaslan 18 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen AK Parti temayül yoklamalarında da öne çıkan isimler arasında yer almıştı.

Son dakika başvurusu olarak değerlendirilen Alpaslan’ın başvuru sonrası hızlı organize olması da gözlerden kaçmadı.

Servet Alpaslan önceki aday adaylığı başvurularını leyhine geliştirebilen tek aday olarak öne çıkıyor.Sürece ilişkin geçmişteki deneyimlerinden fazlası ile yararlanan Alpaslan Şehircilik konusundaki birikimi ile de çok çabuk bir sempati alanı oluşturdu.


 

Son Güncelleme: 21.11.2018 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.