12 Aralık 2016 Pazartesi 22:26
AK Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Gülçin Yönetimi İle Hasta Ziyaretinde


AK Parti Ağrı Gençlik Kolları'ndan hasta ziyareti

AĞRI - AK Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin ve yönetim kurulu üyeleri, Ağrı Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Gülçin, yaptığı açıklamada, hastalara moral vermek için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Gülçin, "Benim en çok memnun olduğum ve yapmaktan zevk aldığım programlarımızdan birini gerçekleştirdik. AK Parti Ağrı Gençlik Kolları olarak 'önce insan' dedik ve bundan sonra her ay düzenli olarak buradaki hastalarımızı ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretimizle hastalarımıza bir nebzede olsa moral verdik ve çikolata ikram ettik." dedi. 

 

ak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-gulcin-yonetimi-ile-hasta-ziyaretinde.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-gulcin-yonetimi-ile-hasta-ziyaretinde-001.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-gulcin-yonetimi-ile-hasta-ziyaretinde-002.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-gulcin-yonetimi-ile-hasta-ziyaretinde-003.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-gulcin-yonetimi-ile-hasta-ziyaretinde-004.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.