04 Ocak 2017 Çarşamba 10:32
Ak Parti Ağrı Gençlik Kollarından Vatan Sana Kanım Feda Kan Bağış Kampanyası

Vatan Sana Kanım Feda Kan Bağış Kampanyası Başladı

Ak Parti Ağrı İl Gençlik kolları ile Türk Kızılay’ı Ağrı şubesinin birlikte organize ettiği “Vatan Sana Kanım Feda”  kan bağışı kampanyası 3 Ocak itibariyle başladı.

Ak Parti Ağrı İl Gençlik kolları ile Türk Kızılay’ı Ağrı şubesinin birlikte organize ettiği “Vatan Sana Kanım Feda”  kan bağışı kampanyası 3 Ocak itibariyle başladı. Kan bağışı kampanyası 6 Ocak Cuma gününe kadar Ağrı Cumhuriyet caddesinde devam edecektir.

Ak Parti Ağrı İl Gençlik kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin yaptığı açıklamada: Ağrı Gençlik Kolları ve Türk Kızılay’ı Ağrı şubesi ile birlikte organize ettiğimiz Vatan Sana Kanım Feda Kan Bağış Kampanyası 3 Ocak itibariyle başladı. İlk günde Kan bağış kampanyasına güzel bir ilgi oldu Vatandaşlarımızın mobil kan verme aracımızı bir dakika boş bırakmayıp kanlarını vermeye devam ediyorlar. Kan bağış kampanyamız 6 Ocak Cuma gününe kadar devam edecektir.

Başkan Gülçin; Biz de Ağrı il Gençlik kolları olarak kampanyaya destek vermek amacıyla Vatan Sana Kanım Feda Kan Bağış Kampanyasına Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü arkadaşlarımızla birlikte ilk kan bağışında biz bulunduk. Bizler için 15 Temmuz’da insanlarımız canını verdi, kanını döktüler bizde bu amaçla hastalarımız için, kana ihtiyacı olan, şifa bulması gereken hastalarımız için kanımızı veriyoruz. Ama her zaman da bu vatan için canımızı ve kanımızı veririz vermeye de hazırız böylece kampanyaya destek olanlara teşekkür ederim dedi.

 

ak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi.jpgak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi-001.jpgak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi-002.jpgak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi-003.jpgak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi-004.jpgak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi-005.jpgak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi-006.jpgak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi-006.jpgak-parti-agri-genclik-kollarindan-vatan-sana-kanim-feda-kan-bagis-kampanyasi-007.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.