07 Mart 2018 Çarşamba 13:50
Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın Mimar ve Mühendisler ile buluştu

İl Başkanı Abbas Aydın, Çevre, Şehir ve Kültür Birimi, Ağrılı Mimar ve Mühendisler ile bir araya gelerek, şehrin sorunları ve ileriye yönelik neler yapıla bileceği hususunda istişarelerde bulundu.

Başkan Aydın, "Hepimizin amacı vatandaşımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en hızlı şekilde sunmaktır. Kurumlarımız ile mimar ve mühendislerin uyum içerisinde çalışmasını arzuluyoruz. Sürekli istişare içerisinde olursak şehrimizde daha güzel yapıların ortaya çıkmasına vesile oluruz. Herkes üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmelidir." dedi. Kentteki birçok yapının estetik açıdan güzel olmadığını ifade eden Başkan Aydın, "Bunun için mimar ve mühendislerimizin daha vizyon projeler üretmesini bekliyoruz, bu şehir hepimizin. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için daha güzel yapıların ortaya çıkmasına yardımcı olmanızı bekliyoruz. Şehrimizi hep birlikte güzelleştirelim. Bu aşamada sizlerin çizeceği projeler çok önemli" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.