09 Ocak 2018 Salı 11:33
Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Sık sık vatandaşla bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Av. Abbas Aydın bu kez adresi Geçitveren köyü ortaokulu oldu.

Başkan Aydın’a Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin, Taşlıçay belediye başkanı İsmail Taşdemir, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları ve AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Nimet Kaya eşlik etti.

İl Başkanı Aydın; Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde görüyoruz. Amacımız köylerimizin sorunları hakkında bilgi sahibi olmak ve sorunların çözümü noktasında Köylerin eksiklerini yerinde tespit ederek, bunları gerekli mercilere en kısa sürede iletmektir.

Başkan Aydın, Geçitveren köyü ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret ederek, idarecilerden çocuklar hakkında bilgi aldı. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu söyleyen aydın, Özelliklede köy okullarında görev yapan öğretmenlerimizin, ailelerinden, eşlerinden hatta çocuklarından kopup buralara geldiklerini ve burada bu çocuklara bir şeyler katmanın öğretmenlerimize verdiği mutluluğu gördük, şahit olduk. Ben şahsım adına eğitim için her zaman, hem çocukların, hem öğretmenlerimizin yanındayım. “ dedi.

Okulun sorun ve eksikliklerini not alan Aydın, sorunların çözümü için Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı olarak ellerinde geleni yapacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.