14 Mart 2018 Çarşamba 19:10
Ak Parti Ağrı İl Başkanı Aydın'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Açıklamasında “bütün sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Kutlar, sağlıklı bir hayatın insanların vazgeçemeyecekleri temel bir hak olduğunu söyleyerek, etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Önce insan anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın sözlerini şöyle sürdürdü.”Gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini ‘insana hizmet’ ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası, hastalanan bütün insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaktır. Çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren sağlık personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi, onlara mesleklerinin saygınlığına yakışan, rahat çalışabilecekleri ortam ve olanaklar sunulması sorunların çözümünde etkili olacaktır. AK Parti iktidarında Türkiye’de birçok alanda olduğu gibi sağlık hizmetleri alanında da önemli başarılara imza atıldı. Ayrıca sağlıkta kalitenin ve hizmet ağının geliştirilmesine yönelik çalışmalar da kesintisiz sürdürülmektedir. Çok yakın bir tarihte de Ağrı’da 400 yatak kapasiteli yeni bir Devlet Hastanesine kavuşacak. Yeni Ağrı Devlet Hastanesi gelişen tıbbın gerekli kıldığı tüm imkânlara sahip olarak hizmet kalitesiyle de dünya standartlarının üzerinde bir hastane olacak. Bizler bundan sonra da daha kaliteli, hızlı ve etkin hizmet verebilmek adına sağlık alanında gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın sağlığının korunmasında, her türlü bakım ve tedavilerini özverili çalışmalarıyla sağlayan fedakâr sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” ‘dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.