02 Mart 2017 Perşembe 22:38
AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca 16 Nisan'da Halk Evet Diyecek

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca Muhtarlarla Biraraya Geldi

AĞRI - AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Atmaca, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin "evet" kararının çıkacağını söyledi.

"Evet" kararı ile birlikte yıllardır beklenen değişim sürecinin başlayacağını belirten Atmaca, "Değişim süreci Türkiye'nin önünü açacaktır. Türkiye'ye çok faydası olacaktır. Bugüne kadar yaşadığımız ızdırap, darbe ve ekonomik krizlerin tamamının hal ve çaresini bu değişiklikten geçtiğini de bilmemiz lazım." dedi.

Muhtarlara çok iş düştüğünü anlatan Atmaca, şöyle konuştu:

"Bir temsiliyet makamında olan muhtarların üzerlerine çok büyük sorumluluk düşüyor. Halk oylaması herhangi bir şahsın seçilmesi ile alakalı bir durum değil. Hatta ismine seçim bile demiyoruz. Seçim değil. Şahıslar yok. Bu süreçte yapacağımız faaliyetlerin tamamı ihlas dairesindedir. Herkes memleket ve millet namına doğru bir tercih yapılması için ortaya bir gayret koyacaktır. Türkiye'nin önünü açmamız lazım. Tarihin şahitleri olacağız. Tarih bize şahitlik edecek. Bizden sonra gelecek nesiller de bizi hayır ile yad edecekler."

Halk oylamasında "evet" demenin ne kadar mühim olduğunu anlatacaklarını ifade eden Atmaca, "Bu süreçte siyasi argümanlar kullanmayacağız. Biz herkesi kucaklayacağız. Hayır deme meylinde olan insanlar varsa onları da ihanetçi olarak lanse etmeyeceğiz. Böyle bir tavır takınmayacağız. O insanları da ikna etmek için çaba göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

ak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca-16-nisanda-halk-evet-diyecek.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca-16-nisanda-halk-evet-diyecek-001.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca-16-nisanda-halk-evet-diyecek-002.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca-16-nisanda-halk-evet-diyecek-003.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca-16-nisanda-halk-evet-diyecek-004.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.