24 Haziran 2017 Cumartesi 21:56
Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca Tüm islâm aleminin ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik etti.

“Ramazan ayı boyunca halkımızla beraber iç içe olduklarını belirten Kemal Atmaca, Gönül sofralarına konuk olduk, Kimseyi incitmeden, onurunu kırmadan İhtiyaç sahibi olanlara elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık. Ramazan ayı boyunca İl teşkilatımıza gelen her vatandaşımızı ağırladık. Sorunlarını çözmeye gayret gösterdik. Ramazan ayının manevi duygularıyla hareket ederek yetim ve kimsesizlere kol kanat olmaya çalıştık”. dedi.

Kemal Atmaca; Rahmeti sonsuz olan Rabbimiz oruçlarımızı makbul eylesin.Bizleri Bayrama cehennemden azad olunmuşlar olarak ulaştırsın. Bu vesile ile savaş ve fitnelerle yangına dönen islâm coğrafyasına Allah (celle celaluhu ) Birlik ve beraberlik şuuru ile yeniden ayağa kalkmayı ve küffara galib gelmeyi nasib etmesini temenni ediyorum.

Bu duygularla Tüm Ağrı'lı Hemşehrilerimin ve Tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.