16 Mart 2017 Perşembe 16:11
AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'dan  Sağlık-Sen Başkanı Fevzi Mağal'a Ziyaret

AKParti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca yakın zamanda Sağlık-Sen Başkanı olarak seçilen Fevzi Mağalı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni seçilen sağlık sen  başkanı Fevzi mağal  ve yönetimine hayırlı olsun  ziyaretinde bulunan Akparti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ağrı ili sağlığa artık bir el atılması lazım diyen atmaca, Başkan mağal ise Allah nasip ederse tüm yolsuzlukların önünü keserek ekibimiz ile birlikte daha verimli olacaklarını söyledi.

Yapılan kongre sonrasında Sağlık Sen Ağrı Şube Başkanlığını görevine getirilen Fevzi MAĞAL ve yönetiminde bulunanları gönülden tebrik ederiz.

Agridahaber ailesi olarak yönetime başarılar dileriz.

ak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca’dan--saglik-sen-baskani-fevzi-magal’a-ziyaret-001.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca’dan--saglik-sen-baskani-fevzi-magal’a-ziyaret.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca’dan--saglik-sen-baskani-fevzi-magal’a-ziyaret-002.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca’dan--saglik-sen-baskani-fevzi-magal’a-ziyaret-003.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca’dan--saglik-sen-baskani-fevzi-magal’a-ziyaret-004.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca’dan--saglik-sen-baskani-fevzi-magal’a-ziyaret-005.jpgak-parti-agri-il-baskani-kemal-atmaca’dan--saglik-sen-baskani-fevzi-magal’a-ziyaret-006.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.