22 Mart 2017 Çarşamba 12:26
AK Parti Ağrı İl Başkanlığı Engelsiz Türkiye için Evet Etkinliği

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının engellilere çok büyük haklar tanıdığını söyledi.

Hükümet olarak engellilere sürekli destek olacaklarını belirten Milletvekili Gökçe, "Bu bizim inancımızın, ve kültürümüzün bir gereğidir. Yardıma muhtaç olan insanlara yardım etmek misyonumuzun gereğidir. Misyonumuz bize bu rolü biçmiştir. Biz de bu rolü yerine getirmeye gayret ediyoruz." dedi.

15 Temmuz gecesine değinen Gökçe, şöyle devam etti:

"O gece çok zor bir geçeydi. O gece bu alçak FETÖ terör örgütü ve yandaşları başarılı olmuş olsalardı bu ülkede değil engelliler hiç bir kesim artık belini doğrultamayacaktı. Dolayısıyla o geceyi düşünelim. O geceye getiren sebep ve nedenler bu arızalı ve hastalıklı sistemdir.

Terör örgütleri bu sistemin açıklarından yararlanarak o gece bu ülkeyi kan gölüne çevirmek istediler. 15 Temmuz gecesi bu alçaklar başarılı olsalardı bu ülkeyi böleceklerdi, ülke kan gölüne dönecekti. Ülkeyi 3-4'e böleceklerdi. Bu arızalı sistemden kurtulmak için önümüzde referandum süreci var. Referandum da 'evet' deyip bu sistemden kurtulursak Türkiye'nin önü engellenemeyecektir."

Programa, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

ak-parti-agri-il-baskanligi-engelsiz-turkiye-icin-evet-etkinligi.jpgak-parti-agri-il-baskanligi-engelsiz-turkiye-icin-evet-etkinligi-001.jpgak-parti-agri-il-baskanligi-engelsiz-turkiye-icin-evet-etkinligi-002.jpgak-parti-agri-il-baskanligi-engelsiz-turkiye-icin-evet-etkinligi-003.jpgak-parti-agri-il-baskanligi-engelsiz-turkiye-icin-evet-etkinligi-004.jpgak-parti-agri-il-baskanligi-engelsiz-turkiye-icin-evet-etkinligi-005.jpgak-parti-agri-il-baskanligi-engelsiz-turkiye-icin-evet-etkinligi-006.jpgak-parti-agri-il-baskanligi-engelsiz-turkiye-icin-evet-etkinligi-007.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.