27 Nisan 2017 Perşembe 21:12
Ak Parti Ağrı İl Başkanlığında Revizyona gidiliyor! İstifalar Başladı

Ak Parti İl Başkanı Kemal Atmaca’nın kurmaylarından biri olan İl Başkan Yardımcısı Fatih Yami, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Yami’nin, iş yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa etmesi, Ağrı İl Yönetiminde bir revizyonuda gündeme getirdi.

Ak Parti Ağrı İl Teşkilatında 3 İstifa!

Ak Parti Ağrı İl Teşkilatında Fatih Yami’nin yanı sıra iki başkan yardımcısının daha istifa etmesine kesin gözüyle bakılıyor. İstifalar sonrasında Ağrı İl Teşkilatını zor günler bekliyor. Keza İl Teşkilatında yaklaşan genel kurul öncesinde yaşanan istifalar, il teşkilatında çok büyük bir revizyonun habercisi olarak gösteriliyor. İstifa sayısının üç kişi ile sınırlımı kalacağı yoksa daha fazla sayıda istifa olup olmayacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Ayrıca Ak Parti İl Başkan yardımcılarından Vahap Erincik ve Mehmet Nuri Aydemir'inde istifa etti. şuana kadar il yönetiminden 3 kişi istifa etti.

İl Teşkilatının yanı sıra ilçe teşkilatlarında da revizyon gündemde. Referandumdaki oya bakılmaksızın, bir çok ilçede revizyon yapılacak. Revizyonların başkan düzeyinde yapılması da öngörülüyor.

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.