06 Ocak 2017 Cuma 14:51
AK Parti Ağrı İl Başkanlığı'ndan Yücekapı Beldesi Öğrencilere Yardım

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, Yücekapı beldesindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımı yaptı.

Yücekapı Beldesi İlkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilerle bir araya gelen AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek ile öğrencilerin kıyafetlerini giydirdi.

Atmaca, yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatı olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yardım faaliyetlerine hızla devam ettiklerini söyledi.

Kış mevsimi dolayısıyla sosyal yardım faaliyetlerini daha geniş tabana yansıtmak istediklerini belirten Atmaca, "Memleketimizin iklim şartları ortada. Bu projeyi il başkanlığı olarak gerçekleştirdik ve yardımları öğrencilerimize ulaştırıyoruz." diye konuştu.

ak-parti-agri-il-baskanligindan-yucekapi-beldesi-ogrencilere-yardim.jpgak-parti-agri-il-baskanligindan-yucekapi-beldesi-ogrencilere-yardim-001.jpgak-parti-agri-il-baskanligindan-yucekapi-beldesi-ogrencilere-yardim-002.jpgak-parti-agri-il-baskanligindan-yucekapi-beldesi-ogrencilere-yardim-003.jpgak-parti-agri-il-baskanligindan-yucekapi-beldesi-ogrencilere-yardim-004.jpgak-parti-agri-il-baskanligindan-yucekapi-beldesi-ogrencilere-yardim-005.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.