17 Mart 2017 Cuma 14:04
AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları 'EVET ' Gazetesi Dağıttı

Ağrı’lı AK gençler "EVET" Gazetesi Dağıttı

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları, 16 Nisan Anayasa referandumu çalışmalarına hız vererek Ağrı İl merkez cadde, sokak ve mahallerde evleri ve esnafları ziyaret ederek "Evet" gazetesi dağıttı.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet İkbal Gülçin, "AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak yönetimim ve üyelerimizle birlikte ev, ev; esnaf, esnaf ziyaret edilerek 'Evet' gazetesi ve broşürlerin dağıtımına başladık. 

EVET, gazetemizi herkese ulaştırmaya çalışıyoruz ve gazetemizi ulaştırmadığımız hiçbir ferdimiz kalmayacak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Ağrı halkımıza anlatarak değişen 18 madde hakkında bilgiler veriyoruz.

Başkan Gülçin; Referandumda İl Yönetimimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak 'Evet' için üç koldan çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

ak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti-.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--001.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--002.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--003.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--004.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--005.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--006.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--007.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--008.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--009.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--010.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-evet--gazetesi-dagitti--011.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.