13 Haziran 2017 Salı 13:01
AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Vefa İftarında Buluştu

Ak Gençlik Vefa İftarında Buluştu

Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi; “AK Parti sevdadır, AK Parti Vefadır, Ak Partimizin 2002’den bugüne kadar kuruluştan yeniden diriliş dönemine kadar Ak Partiye ve Gençlik kollarına hizmet etmiş, bu davanın ismini yüceltmiş kıymetli geçmiş dönem Gençlik kolları İl Başkanlarım, ilçe Başkanlarım değerli yönetim kurulu üyeleri, yürütme kurulu üyeleri ve aramızda bulunan Genç STK temsilcilerimize Vefa iftarı programımıza teşrif edip bizleri onurlandırdığınız için ve geçmişten geleceğe bu güzel manzarayı oluşturduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi arz ediyorum şükranlar sunuyorum.

Merhum şair Akif İnanın Bütün giysileri yırtsak yeridir. Yeter bize vefa elbiseleri sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Gülçin; Vefa elbiselerini kuşanmış veda değil vefa diyerek erdem göstermiş bu güzide topluluğa selam olsun diyorum. Teşkilatımızı, biz eski ve yeni olarak ayırmıyoruz. biz eski ve yeni olarak ayırmıyoruz. Bizim için tek bir teşkilat vardır, oda bu Ak Teşkilattır. Her zaman tecrübelerinden, birikimlerinden, yaşamış ve yaşanmışlarından faydalandığımız teşkilat büyüklerimiz buradalar, işte bu sevdanın etrafında birleşiyoruz İdealleri aynı olan bu yolu birlikte yürüyoruz.

Geçmişte bu kutlu yürüyüşümüzde bizlere önderlik yapan, bizlere abilik ablalık yapan, mahalle başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurullarına, il başkanlarıma, gönüllülük esasıyla gece gündüz demeden davasına vefa gösteren tüm dava arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum.

Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah bu aziz mübarek günlerde AK Davamızı her daim vefakar ve cefakar gönül erleriyle yol yürümesini nasip etsin.” Dedi.

Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı, 5. Bölge Koordinatörü Mert Gökduman yaptığı konuşmada; Bu güzel programda bizleri bir araya getiren ve Kuruluşundan bu yana 16 yıl geçmişin olan ve 2005 yılından beri iktidar partisi olarak bu Ülkeyi yönetme görevini devir almış bir partinin kuruluşundan bugüne kadar görev almış en zor zamanlarda ve en seri dönemlerde bu davayı sahiplenmiş, yüklemmiş ve bayrağı devir almış büyüklerimizle bir araya gelme fırsatı veren Gençlik Kolları Başkanı İkbal kardeşime ve sonrasında da il Başkanım Kemal abimize hepinizin önünde teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki bize bu salonda daha önce il Başkanlarının görev yaptığı dönemlerde beraber yol yürüdüğü arkadaşlarıyla aynı masada iftar yapabilen 42’li, 36’lı, 32’li yaşlarda büyüklerimiz siz 20,21 ve 22 yaşlarındaki kardeşlerimizle bir araya gelip geçmişteki tecrübelerini bir araya getirerek, bir birikim oluşturarak bu davayı besliyorlar. Türkiye Cumhuriyetinde var olan her hangi bir partide var ola bilen bir özellik değildir. Bu nedenle Vefa programlarımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha burada vurgulamak istiyoruz.

Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı, 5. Bölge Koordinatörü Mert Gökduman; Ak Parti teşkilatları olarak Ramazan ayında yapılan program ve çalışmaları anlatarak çalışmaların durmaksızın devam ettiğini belirterek Vefa iftarı programına vesile olan ve bizleri bir araya getiren tüm Ak Dava sahiplerine teşekkür ederim ve Ramazan ayınızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Gençlik Kolları Ağrı İbrahim Çeçen Üniversite yapılanması içerisinde yer alan ve okullarından mezun olan öğrencilere Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Genel Merkez Gençlik kolları MKYK üyesi Mert Gökduman, Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin ve Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Cihangir Arslan tarafından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı teşekkür belgelerini takdim ettiler.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Ahde Vefa iftar programına; Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Ak Parti Ağrı İl Sosyal İşler Başkanı Tamer Yıldız, Ak Parti Ağrı İl Dış işler Başkanı ve Özel Kalem Müdürü Murat Şam, Ak Parti Ağrı İl Siyasi Hukuk İşler Başkan Yardımcısı Sıddık Aldemir, Ak Parti Ağrı İl EKM Başkanı Mustafa Bayram, Genel Merkez gençlik kolları MKYK üyesi Mert Gökduman, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Resul Bayram, Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Üyeleri, İlçe gençlik kolları Başkanları, geçmiş dönem gençlik kolları il başkanları, ilçe başkanları ve il/ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Program sonunda Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ve Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin tarafından Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı, 5. Bölge Koordinatörü Mert Gökduman’a Ağrı Spor Forması ve Atkısı hediye edilerek toplu fotoğraf çekinildi.

ak-parti-agri-il-genclik-kollari-vefa-iftarinda-bulustu.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-vefa-iftarinda-bulustu-001.jpgak-parti-agri-il-genclik-kollari-vefa-iftarinda-bulustu-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.