19 Mart 2017 Pazar 12:54
Ak Parti Ağrı İl Teşkilatı Ağrı Sivil Toplum Örgütleri Platformuna Ziyaret

Ak Parti Ağrı İl Teşkilatından Ağrı Sivil Toplum Örgütleri Platformuna ziyaret. Ağrı Ak Parti İl Teşkilatı Başkan Kemal Atmaca’nın önderliğinde bugün Astop’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Astop Başkanı Saim Alpaslan ,Başkan Yardımcısı Mikail Ertosun,yöneticilerden Bişar Arslan,Fahrettin Selçuk,Baran Şengül Mahmut Yıldırım,Erol Kılıç,Erhan Kılıç,Erkan Kösedağ,Salih Aydın ve Taner Söylemez hazır bulunarak misafirlerini karşıladılar.Atmaca’nın iyi niyet ve hayırlı olsun temennilerinin ardındın ilin sorunlarının konuşulduğu toplantı 1 saat kadar sürdü.

Atmaca’nın ilin sorunlarına ilişkin bir çalıştay yapma önerisine Astop’un ilin tüm sorunlarını raporlaştırdığı bir çalışmasının hazırlanmak üzere olduğu ve önümüzdeki hafta gerekli birimlerle paylaşılacağını ifade ettiler.

Astop’un  27 Mart tarihinde yeni anayasayı anlatmaya ilişkin bir çalışmalarının olduğunu ileride salonu ilan edilecek salonda vatandaşlarımıza neyi oylayacaklarının Avukat Salih Aydın tarafından bir sunumla anlatılacağını ve yine Kamuoyuna Referanduma katılımın sağlanması için bir çağrıda bulunacaklarını ifade ettiler.

Görüşmelerin ardından gurup hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldılar.

ak-parti-agri-il-teskilati-agri-sivil-toplum-orgutleri-platformuna-ziyaret.jpgak-parti-agri-il-teskilati-agri-sivil-toplum-orgutleri-platformuna-ziyaret-001.jpgak-parti-agri-il-teskilati-agri-sivil-toplum-orgutleri-platformuna-ziyaret-002.jpgak-parti-agri-il-teskilati-agri-sivil-toplum-orgutleri-platformuna-ziyaret-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.