17 Kasım 2020 Salı 09:38
Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri YILDIZ'dan Gazetemize Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan 7. olagan kongre ile AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Nuri Yıldız, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, Ağrı'da Haber Gazetesi ( www.agridahaber.com ) imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yıldız, ziyaretleri çerçevesinde halkımızın göstermiş olduğu teveccühün kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek onların sorunlarını kendilerinden dinleyip yetkili mercilere iletmeye çalışacağım. İnşallah sürekli vatandaşımızla bir arada olmaya gayret göstereceğim" dedi.

Yüksel Aslan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çok kısa sürede Ağrı halkının sevginini kazanan, dürüst, mütevazi ve çalışkan kişiliğiyle tanıtan Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri YILDIZ'a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotografı ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.