27 Mayıs 2018 Pazar 16:22
Ak Parti Ağrı Milletvekili Adaylarına karşılama

Ağrı Ak Parti Adaylarını Bağrına Bastı

AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından bugün Ağrı´ya gelen milletvekili adayları, partililer tarafından büyük coşku ile karşılandı.

Eleşkirt kayak tesisleri girişinde çok sayıda partili tarafından karşılanan adaylar, daha sonra ilçe merkezinden geçerek vatandaşları selamladı.
Bir çok araç ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen karşılama törenine Ağrı ve ilçelerinden AK Parti teşkilatları, belediye başkanları ve partililer katıldı.
Selamla turunun ardından adaylar il merkezine geçti .

Akparti İl başkanlığı önünde toplanan kalabalığa sırasıyla İl Başkanı Sedat Özmen,Milletvekili adayları Erhan Tenekeci, Dilan Özmen Özgün,Abbas Aydın ve Ekrem Çelebi birer selamlama ve teşekkür konuşması yaptılar konuşmalar sık sık sloganlarla kesilen adaylar partililer ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.Konuşmaların ardından parti binasına geçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.