26 Haziran 2014 Perşembe 21:07
Ak Parti Ağrı Teşkilatında Görev Değişimi

AK Parti Ağrı İl Başkanlığına atanan Abdurahman Çetin, görevini Abbas Aydın'dan törenle devraldı.

Aydın, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarında vicdanen rahat olduğunu söyledi.

Sorumluluğu gereği neyse yaptığını belirten Aydın, "Üzgünüm, üzüntülüyüm ve içim yanıyor ama öbür taraftan bakarsan vicdanen rahatım. Ben ve dava arkadaşlarım hep birlikte sorumluluğumuzu yerine getirmişiz. Başbakanımızın talimatlarıyla bu görev 2009'da tarafımıza tebliğ edildi. Bu kutsal emaneti, görevi ve bu bayrağı taşıma onur ve gururunu bana ve dava arkadaşlarıma tebliğ eden başta sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Partililerden helallik isteyen Aydın, "Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Çünkü biz de hesaplaşma hiç olmadı biz de helalleşme oldu. Ben ve arkadaşlarım her zaman AK Parti sevdasını yüreğ taşıyacağız. Ne zaman bize bir hizmet bir görev verilirse biz bu göreve hazırız. Ben ve dava arkadaşlarımla bu görevi yeni kardeşimize değerli başkanımıza devrediyoruz" şeklinde konuştu.

Çetin ise bu hizmeti sürdürecek olmanın gururunu ve onurunu yaşadığını belirterek, "Onuruyla şerefiyle böyle güzel şekilde de görevi teslim ettiği için onun adına mutluyum. Onurlu bir şekilde aldığımız AK Partimizin ak bayrağını onurlu bir şekilde devir etmeyi de Allah bize de nasip etsin" dedi.

Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi olduğuna vurgu yapan Çetin, şunları kaydetti:

"Bizler Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanacağız. Elinden tutabildiğiniz bütün AK Partilileri bana getirin ve gece gündüz arayın. Sorunlarınızı bana iletin. Şunu unutmayın Kürt'lerin başbakanıma ihtiyacı var ve başbakanın da Kürt'lere ihtiyacı vardır. Bu coğrafyada biz va rolduk var olacağız. Sayın başbakanımın bugüne kadar bizlere göstermiş olduğu demokratikleşme adındaki ileri atılımı ufkumuzu almayacak ufkumuza sığmayacak şekilde hızla gelişti ve sonuçlanıyor. Sonuç başarıya özgürlüğe demokrasiye doğru gidiyor. Bu AK Partimizin vizyonu ve misyonudur. AK Partinin başbakanımızı cumhurbaşkanlığına taşıma noktasındaki hassasiyetini mutluluğunu beraber yaşayalım ve yaşatalım."













Son Güncelleme: 27.06.2014 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.