19 Haziran 2018 Salı 21:41
Ak Parti Ağrı’da 16 Yıllık icraatlarını Boyama Kitabı olarak dağıttı

Ak Parti Ağrı’da Vakit Çocuklar Vakiti diyerek kitapçık dağıttı

“AK Parti Ağrı İl Başkanlığı çocuklara icraatlarını 'boyama kitabı' ile anlattı.”

16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan icraatlar çocuklar için boyama kitabı olarak hazırlandı.

Ak Parti Ağrı AR-GE Başkanı Yüksel Çelik; “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde yurdun dört bir tarafına yapılan eserler çocuklar için boyama kitabı olarak hazırlattık.

Çelik, Çocuklar için yapılan bu eserle siyasal iletişimde yeni bir dönem. Kitapta sayfaların bir yüzü örnek olarak boyanmışken diğer yüzü ise çocukların rengarenk boyalarını kullanarak hayal güçlerini geliştirmesi için ayrıldı.

Kitapta Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde yapılan birçok eser mevcut.

Büyük Usta'nın Eserleri isimli boyama kitabımızla 16 yıllık AK Parti iktidarında yapılan insan odaklı mega projeler, görsel iletişimin gücüyle çocuklara anlatılmış olunacak.

Büyük Usta'nın Eserleri isimli boyama kitabının ön sözünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocuklar için şu ifadeler yer alıyor: “Sizler; 2053 ve 2017 hayallerimizi emanet edeceğimiz geleceğimizsiniz. Milletimiz, bayrağımız, Vatanımız ve Devletimizin teminatısınız. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Bir yıl boyunca çalıştınız yoruldunuz. Şimdi tatil vakti. Güzel bir yaz geçirmenizi ve başarılarınızın devamını diler gözlerinizden öperim”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.