04 Mayıs 2014 Pazar 19:11
Ak Parti Ağrı'da Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti Ağrı teşkilatı, 1 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını anlatmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

1 Haziran’da Ağrı’da tekrarlanacak olan yerel seçimlerle ilgili AK Parti teşkilatı, öğretmenevinde verdiği kahvaltıda basın mensuplarıyla buluştu. Düzenlenen kahvaltı programına Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ağrı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Emin Ekmen, AK Parti milletvekilleri Ekrem Çelebi, M. Kerim Yıldız ve Fatma Salman, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Belediye Başkan adayı Hasan Arslan, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile AK Parti il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı. Ağrı’daki seçim sonuçları ne olursa olsun saygı duyacaklarını belirten AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ağrı SKM Başkanı Mehmet Emin Ekmen, “Ağrı ve Yalova illeriyle birlikte yaklaşık altmış ilçemizde yerel seçimler yenilenecek. Tüm Türkiye’nin dikkati bir kez daha yerel seçim heyecanıylabu iki ilin üzerine yöneliyor. Bu iki il için belki de bu bir şansa dönüşecek. Bu önümüzdeki 25 günlük süreçte AK Parti Genel Merkezi Ağrı’nın ve Ağrılının yanında olduğunu göstermek üzere Sayın Başbakanımızın talimatıyla AK Parti’nin Ağrılı ak kadrolarına yardımcı olmak üzere onların yükünü hafifletmek ve işini kolaylaştırmak için bir takım görevlendirmeler yaptı. Bu görevlendirmelerin başında Adıyaman Milletvekilimiz ve Grup Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Aydın Bey’in koordinasyonunda, birlikte bu 25 günü inşallah burada geçireceğiz. Tabi bir de bu bir belediye seçimi, bunun için de Sayın Başbakanımız, İstanbul’da çok büyük bir belediyecilik deneyimi olan, 2 dönem de parlamento da bulunan ve yakın zamanda da Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olan Sayın Mehmet Sekmen Bey’i görevlendirdiler. Bugün bu basın toplantısında bu iki değerli parti büyüğümüz sizlerle hem Ağrı seçimleri hem de Ağrı’nın geleceği üzerine hasbıhal etmek için bir araya geldik. Burada bulunuyor olmanın iki temel nedeni olacak. Bunlardan biri Ağrılının iradesinin ne olursa olsun özgür bir şekilde herhangi bir baskıya ve zorlamaya maruz kalmaksızın sandığa yansımasını sağlamak ve yeni bir seçim iptaline konu olmayacak şekilde hukuk güvenliği içinde seçimin icrasını sağlamaktadır. Ağrılının kararı ne olursa olsun bu başımızın üstünde olan bir karardır. Diğeri ise Ağrı’nın bir beklentisi var. Ağrı’nın AK Parti’ye verdiği 12 yıllık desteğin karşılığını alması var” şeklinde konuştu.

 

 

Kendisinin Ağrı’nın bir evladı olduğunu ve Kürtlüğü hakkında kimsenin bir şüphesinin olmaması gerektiğini ifade eden AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, “Kürtlerin de yüzde 68’i bu partiye oy vermektedir. Bu bırakın Türkiye’de, dünyada İslam ümmetinin ve coğrafyanın umudu olan Başbakanın liderliğindeki partiye olan güvendir. Bu parti ırk partisi değil, din partisi, dil partisi değil. Türkiye’deki tüm herkesi kucaklayan bir partidir” dedi.

 

Son Güncelleme: 04.05.2014 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.