17 Ekim 2020 Cumartesi 13:52
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Ağrı'da!

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, FETÖ'nün CIA ve MOSSAD aklı ile hareket ettiğini, DEAŞ'ın ise ABD tarafından ortaya çıkarıldığını belirtti.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine gelen Özhaseki, Vali Osman Varol, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Eleşkirt Kaymakamı Mustafa Duruk ve Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut ile Eleşkirt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "15 Temmuz Parkı" nın açılışını yaptı.

Ardından partililerle Eleşkirt Spor Salonu'na geçen Özhaseki, burada düzenlenen programda, Eleşkirt, Tutak belediyeleri ile belde belediyelerden AK Parti'ye katılan 36 belediye meclis üyesine rozetlerini taktı.

Özhaseki,  "FETÖ, yaklaşık 60 yıl önce yapılanarak birçok insanın kanına girdi. Yıllar içerisinde CIA ve MOSSAD'ın aklıyla bir yerlere kadar gelmişler. Bu, köyden çıkmış bir mollanın aklıyla kurulmuş bir teşkilat değil. Halen İçişleri Bakanlığı bunları çözmeye çalışıyor. Halen dijital belgelerdeki o sırlı ve gizli saklı belgeler daha yeni yeni çözülüyor. FETÖ'nün yeni bir din uydurması var." ifadelerini kullandı.

ABD'nin, DEAŞ'ı bahane ederek Ortadoğu'da yaptığı faaliyetlere değinen Özhaseki, "DEAŞ'ı kendileri çıkardılar. Bunlar proje örgüt, İslami bir tarafı yok. Onu bahane ederek kendileri geldiler oraya oturdular. Bu ülkenin de ne yazık ki topraklarında böyle fitne odakları bitmek bilmiyor. Bunların karşısında doğrusu hepimize düşen uyanık olmak. Bunlara prim vermemek. Ne varsa birbirimizde var." şeklinde konuştu.

Programda bir konuşma yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Terörü kökünden kazıyacağımıza inanıyorum. Burada hem el ele vererek hem de annelerimizin evlerinden yaktığı ateşlerle Ağrı'dan terör örgütünün bundan sonra esamesinin okunmaması için büyük bir mücadele vereceğimizi beyan ediyorum. Yeni katılan arkadaşlarımız bize bu konuda büyük bir güç vereceklerdir." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi'de programda kısa bir konuşma yaptı. Eleşkirt ilçesinden ayrılan Özhaseki ve beraberindeki heyet,  Ağrı şehir merkezine geçerek temaslarına devam etti. Önce AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Özhaseki, ardından Ağrı Belediyesini ziyaret etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.