29 Aralık 2017 Cuma 19:21
Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın'dan Hayvan Pazarı Esnafına Ziyaret

 İl Başkanı Aydın, Ağrı Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek, hayvancılık yapan vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. Taleplerini dinleyerek sorun ve sıkıntıları tespit edip ilgili ve yetkililere iletti. Esnaflarımızla Hasbıhal etti.

Başkan Aydın Yaptığı Açıklamada; Bugün Sabahın erken saatlerinde Ağrı canlı hayvan pazarındaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızdan bazıları ile çay içtik, talep ve sorunlarını dinledik. Esnafımız ziyaretten memnun olduklarını bize söylediler. Ağrı’da modern hayvancılığın geliştirilmesi için bunda önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Et ve süt verimliliğinin artması için desteklemeler devam edeceğini söyledik. Tespit ettiğimiz talep ve önerilerle ilgili, yetkililere ileteceğimizi söyledik.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.