08 Mart 2018 Perşembe 12:34
Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın'dan Kadınlar Günü Mesajı

Aydın Mesajında, “8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri ve uluslararası kutlanması kabul görülen bir gündür. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide varlıklardır.

Ayrıca, Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler üstlenmişlerdir. Eğitim, sağlık ve hukuk gibi birçok alanda istenilen seviyede yer alan kadınlarımız artık siyasi alanda da kendine yer bulmuş, büyük başarılara imza atmaktadır. Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.