04 Mart 2019 Pazartesi 18:12
Ak Parti İl Genel Meclis 1.Sıra adayı Mehmet Nuri Yıldız’dan Açıklama ve Teşekkür

Ak Parti İl Genel Meclis 1.Sıra adayı Mehmet Nuri Yıldız’ın 2009 yılında adının karıştığı 10 yıl önce meydana gelen bir kavgada olay’da olmadığı halde adaylığı kabul görmedi. Yıldız bu talihsiz olay ilgili yaptığı açıklama şöyle dedi;

Gönül verdiğim Partim beni layık görüp Ak Parti İl Genel Meclis 1.Sıra olarak üyeliğe aday gösterdi, Lakin bundan 10 yıl önce meydana gelmiş basit yaralama suçundan dolayı, olayda olmadığım halde adımın geçmesinden dolayı maalesef adaylığım YSK tarafından kabul görmedi.

Bu süreçte bana destek olan Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’ye, İl Başkanı Abbas Aydın’a, Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül’e, Ak Parti  Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan’a, ailemin her bir ferdine, parti teşkilatımdaki arkadaşlarıma ve bana destek veren herkese teşekkür ediyorum, bizler partimizin hizmet neferiyiz bu talihsiz olaydan dolayı partime asla sırtımı dönmem, her zaman, her ne görev olursa olsun partim için seve seve yerine getirmeye hazırım ifadeleri ile bu talihsiz olaya açıklık getirdi.

20.09.2009 da meydana gelen olayda,olayın içinde olmadığı halde
adının geçmesi ve bu talihsiz olaydan dolayı adaylığının YSK tarafında kabul görmemesi…

Bu konuyla ilgili ekte gösterilen Savcılık kararı ile ilgili belgedir.

Mehmet Nuri Yıldız

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akgençlik 2019-03-04 23:34:25

Umut belki de gelecek sayfadadır. Kapatma kitabı Nuri abi Allah Kerim belki de bir daha ki seçim için bir engeli daha atladın sağlık olsun millet seni tercih etti millet seni bağrına bastı Allah Kerim