06 Aralık 2017 Çarşamba 10:22
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özgün'den Kadın Hakları Günü Mesajı

AK Parti Ağrı Kadın Kolları Başkanı Dilan Özmen Özgün, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Özgün mesajında, seçme ve seçilme hakkını tanıyan yasanın kabulü, Cumhuriyet tarihi içinde demokrasi adına atılan en önemli adımlardan biri olduğunu belirtti.

Mesajında "Kadınlarımız siyasette güçlendikçe ekonomik ve toplumsal alanda da güçleneceklerdir" diyen Özgün, şöyle devam etti: 

"AK Parti iktidarının kadınlara vermiş olduğu değer, kadınlara hem kamuda, hem de üniversite öğrencilerine yönelik başörtüsü yasağı kaldırılarak bir kez daha ortaya konmuştur. Seçme ve seçilme hakkı verilmesiyle birlikte çağdaş bir ülke olmanın da ilk adımı atılmış, kadınlar ülkenin geleceği ve refahı için etkin rol üstlenmişlerdir. Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 83. yıl dönümünü kutluyor, istiklal savaşımızda kahramanca mücadele eden kadınlarımızı rahmetle yad ediyor, tüm kadınlarımızı saygıyla selamlıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.