09 Nisan 2014 Çarşamba 23:06
AK PARTİ Milletvekili Kerim YILDIZ Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunu Kutladı

Ak Parti Ağrı Milletvekili, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi Op. Dr. Mehmet Kerim Yıldız, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 169.cu Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Milletvekili Yıldız mesajında;

 

‘’Ülkemizdeki huzur ve güvenin tesisinde en önemli görevi üstlenen Polisimiz,  169 yıldır özverili bir şekilde kutsal görevlerini yerine getirmektedir.

 

Polis Teşkilatı gelişmeler karşısında sürekli kendini yenileyerek, suçlarla mücadelede daha etkin bir konuma gelmiş milletimiz nazarında itibarını daha da güçlendirmiştir.

 

Öncelikle Ülkemiz için canlarını seve seve feda eden kahraman şehit polislerimizi rahmetle,  gazilerimizi minnetle anıyorum.  Ağrı’mızın huzurlu ve güvenli bir şehir olmasında mesai mefhumu gözetmeden görev yapan Ağrı Emniyet Teşkilatına şükranlarımı iletiyor,  şahsınızda tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını ve Gününü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum .’’dedi

Son Güncelleme: 09.04.2014 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.