05 Mart 2017 Pazar 19:26
AK Parti Teşkilatı  Sivil Toplum Kuruluşları  ile Bir Araya Geldi

Atmaca, bir kafede düzenlenen toplantıda, Türkiye'de değişim süreci başladığını ve herkesin büyük gayret içinde olduğunu söyledi.

AK Parti olarak sahada olduklarını belirten Atmaca, "Bir takım etkinlikler tertip edilmekte. Biz de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelmek istedik.

Sizler de eksiksiz olarak katıldınız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, aramıza kin nefret ve fitne tohumları ekmek isteyenlere de fırsat vermesin." dedi.

İslam ülkeleri arasında Türkiye'nin göz bebeği konumunda olduğunu ifade eden Atmaca, şöyle konuştu:

"Bizi bocalayan, önümüze badireler çeken, Türkiye'nin önünü tıkama gayretinde olan bütün hesapların tamamının alt üst edilmesi için zaruri bir ihtiyaç ortaya çıkmıştır.

Şimdi ise anayasa değişikliği 16 Nisan'da halkımızın oyuna sunulacaktır. 15 Temmuz gibi büyük bir hadise yaşadık ve bir takım yasal değişiklikler yaptık.

Bir taraftan Milli Savunma Bakanlığı kendi içinde revizyona gitti, yine askeri okullarla ilgili yeni bir takım düzenlemeler yapıldı. Bütün bunların alt yapısı oluşturuldu ve zaruriyetten hasıl olan bir anayasa değişikliği ortaya çıkıyor.

Bizler de bu nedenle sahalardayız. Sizin gibi aydın temsiliyet noktasında olan kardeşlerimizle bir daha istişare etme ihtiyacını duyduk. Millet menfaatine olacak her türlü şeyin arkasındayız, yürüyeceğiz ve sonuna kadar destek vereceğiz. Allah'ın izni ile halk oylamasında 'evet' oyu çıkacaktır." 

Toplantı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin görüş ve önerilerinin ardından sona erdi. 

ak-parti-teskilati--sivil-toplum-kuruluslari--ile-bir-araya-geldi-.jpgak-parti-teskilati--sivil-toplum-kuruluslari--ile-bir-araya-geldi--001.jpgak-parti-teskilati--sivil-toplum-kuruluslari--ile-bir-araya-geldi--002.jpgak-parti-teskilati--sivil-toplum-kuruluslari--ile-bir-araya-geldi--003.jpgak-parti-teskilati--sivil-toplum-kuruluslari--ile-bir-araya-geldi--004.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.