01 Haziran 2014 Pazar 18:18
Ak Partili Arslan Oyunu Kullandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, 1 Haziran seçimlerinde oyunu kullandı.

 

Ağrı’da iptal edilen 30 Mart seçimlerinin ardından tekrarlanan 1 Haziran yerel seçimleri dolayısıyla AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, Şehit Hikmet Koman İlkokulu’nda oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, 30 Mart seçimlerinin BDP’nin iptal davası neticesinde 1 Haziran’a ertelendiğini belirterek, “Tabi seçimler iptal edilip tekrarlanınca, son iki ayda da yine aynı şekilde ilimize yapacağımız yatırımlar ve güzel yurdumuzun birçok büyükşehir belediyeleri, Ağrı’ya bir hizmet seferi başlattı. Belki de bu iptal Ağrı halkı için bir hayra dönüşecek ve Ağrı’nın kalkınmasında, modern bir kent olmasında vesile olacaktır. Seçimler inşallah AK Partimizin kazanmasıyla neticelenir. Ağrı halkının iradesi hür ve özgür bir şekilde sandığa yansıdıktan sonra bizlere düşen bu halka hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

 

“3 KONUDA İTİRAZ DİLEKÇESİ VERDİK"

 

Seçim süreci içerisinde bazı sıkıntılar tespit ettiklerini ve bu konularda itiraz dilekçeleri verdiklerini ifade ede Arslan, “Şu ana kadar problem yok, ama seçim süreci içerisinde bazı sıkıntılar tespit ettik. Biz AK Parti camiası olarak 3 problemde, 3 konuda itiraz dilekçemizi verdik. Bunlardan bir tanesi, diğer partilerin amblem ve rozetleri ile sandık girişlerinde ve okul mahallinde halkı yönlendirmeleri ve kanuna aykırı bir durum olduğundan dolayı, ikincisi yine sandık salonlarında bulunması gereken müşahit sayısından daha çok fazla insan bulundurmaları ve bunların neticesinde yine kamuoyunun daha önce çektiği sıkıntısının tekrarına vesile olmuştur. Seçmeni sandık mahallinde etkileyip, baskılamakla neticelendiği içinde bu itirazlarımızı ilçe seçim kuruluna verdik. Netice itibarıyla inşallah kazanan Ağrı halkı olsun, hizmet olsun. Biz barış içinde bir yarışın ilimize getireceği katma değerin hesabındayız. Bizler halkımıza hizmet, iş ve aş vaat ediyoruz. İnşallah, Ağrı’mız için daha güzel yarınlara vesile olacağını huzurunuzda söylemek istiyorum. Başbakanımız hiçbir zaman halkının huzuru, mutluluğu ve güveni dışında hiç bir şey yapmadı bu ülkeye. 12 yıl önce ülkenin her tarafında olağanüstü haller varken, Erzurum’dan Ağrı’ya bile giderken en az 5 yerde kontrol noktaları varken, halkımızın kendi diliyle konuşması yasakken, dinini, dilini yaşamada sıkıntı çeken tüm halkımıza kıymetli Başbakanımız sayesindedir ki onun kardeşlik ve barış sürecinde yapmış olduğu önemli çalışmalar neticesinde bugün tüm Türkiye barış içerisindedir. Ne var ki bazı kesimler, hala kan ve gözyaşından medet uman bazı kesimler, barış sürecini baltalamak için çeşitli vesile ve bahaneler aramaktalar. Son 5-10 yıldır yapılmakta olan hizmetlerin soyut ve somut tüm hizmetlerin Ağrı halkı tarafından ne kadar sevinçle karşılandığına biz müşaade ediyoruz. Başbakanımız bunun hiçbir zaman birilerini sıkıntıya sokmak adına değil, yani herkes bulunduğu durumda vazifesini bilsin. Biz siyasilerin temel amacı halka hizmet olduğunu, bu halkın ve hizmetin önüne geçen hiç kimsenin de başarıya ulaşamayacağını, değişen ve dönüşen Türkiye’nin elhamdülillah her bölgesinde fiziki ve ruhi anlamda insanların huzura kavuştuğunu vurguluyor ve Ağrı emin olun 10 yıl önce çok ciddi sıkıntılar içindeyken bugün gerek yerel yönetimde gerek genel anlamdaki hizmetler de makası gittikçe daraltmakta Ağrı halkı hizmetlerin en güzeline kavuşmaktadır. Tabi ki on beş, on altı aydır kardeş kanı dökülmüyor. Artık insanlar kendi diliyle, diniyle hiç kimsenin uğraşmadığını görüyor. Bu maalesef içeride ve dışarıda bazı odakları rahatsız etmektedir. Allah, Başbakanımıza zeval vermesin. Onun bu öngörüleri halkımıza olan sevgisi, muhabbeti Ağrı’yı da Türkiye’yi de coğrafyayı da hatta dünyayı da inşallah barışa ve kardeşliğe götürmekten başka hiçbir amacı yoktur” dedi.



Son Güncelleme: 01.06.2014 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.