22 Mayıs 2021 Cumartesi 11:47
Aktaş’tan Ağrı’da Habere Sosyal Güvenlik Haftası ziyareti

SGK Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri AKTAŞ, 16-22 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Ağrı’da Haber Gazetesi ve www.agridahaber.com İnternet Sitesi İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan’ı ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası ziyaretleri yapan SGK Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri AKTAŞ,’ Her yıl Mayıs ayının 2. Haftası içinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında bu yılda 16-22 Mayıs tarihleri arası Sosyal Güvenlik haftası olarak kutlandığını belirterek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

SGK Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri AKTAŞ, Sosyal Güvenlik tarihinin en önemli ve en büyük reformlarından biride 'Sosyal Güvenlik Reformu' ile SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı tek çatı altında birleştirilmesi oldu.

SGK Ağrı İl Müdürü Aktaş, üç ayrı Kurumla sunulan ve sigortalıların çalıştıkları statüler itibariyle ayrı emeklilik ve sağlık sistemlerine tabi olduğu ve bazı kesimlerin sağlık sigortasından hiç yararlanamadığı bir sosyal güvenlik sisteminden, tek çatı altında birleşerek tüm vatandaşlarımızın genel sağlık sigortası kapsamına alındığı bir sisteme geçildi.

Ağrı’da Haber Gazetesi imtiyaz sahibi ve Yazı işleri Müdürü Yüksel Aslan’da, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş ve beraberindekilerindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.