18 Şubat 2021 Perşembe 21:30
Alaettin Aslan'dan Regaib Kandili Mesajı

Başkan Aslan'dan Regaib Kandili mesajı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan mesajında, “İslam alemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İçinde Regaip, Mirac, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylar, İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu faziletli gün ve geceleri, fırsata çevirmeli, onların büyük birer nimet olduğunu unutmamalıyız.

Rahmet ve merhamet kapılarının açıldığı mübarek Regaip Kandili’nde rabbimizden af ve bağışlanma dilerken gönül dünyamızı kirleten kin, nefret ve haksızlık gibi kötülüklerden sakınalım. Anne-babamıza, yakın çevremize her zamanki gibi sevgiyle ve iyilikle yaklaşalım. Başta kasabamız ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeyi unutmayalım.

Yüce Rabbimizden af dileyip,bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam ve insanlık aleminin Regaib Kandili'ni kutluyorum” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.