11 Aralık 2019 Çarşamba 21:41
Alpaslan Adsay Ağrı'da Sevenleriyle Buluşuyor

Ağrı Alpaslan Adsay İçin Kenetlendi

Ağrı’nın son zamanlarda yetiştirdiği önemli seslerden biri olan Alpaslan Adsay ilk konserini Ağrı’da ücretsiz olarak verecek. Bu konser için STK’lar başta olmak üzere bir çok kesim tarafından destek geldi.

Bir çok paydaşın ortak düzenleyeceği konsere İbrahim Çeçen Üniversitesi , Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ağrı Sivil Toplum Platformu (Astop), Ağrı Birlik Platformu, Kızılay Ağrı Şubesi,  Ağrı Kardeşlik ve Yardımlaşma Platformu gibi bir çok STK ve kurumun yanı sıra Mustafa Konyar ve Sandra Güzellik Merkezide Alpaslan’a destek verdi. Ortak düzenlenen bu konsere ilginin büyük olması bekleniyor.

DÖRT OKTAVLIK SESİ İLE TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ

Dört oktavlık sesi ile Türkiye’nin en yüksek sesine sahip olan Alpaslan Adsay için, İstanbul’dan önemli bir müzisyen ekibininde ilk defa Alpaslan ile birlikte sahne alacağı söylendi.

Alpaslan Adsay’ın konseri 13 Aralık Cuma günü İbrahim Çeçen Üniversitesinde Kültür Merkezi Osmanlı Salonunda yapılacak.

Son Güncelleme: 11.12.2019 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.