17 Şubat 2021 Çarşamba 23:32
Alper Balcı Kuşburnu ve Davut İlkokullarını Ziyaret Etti

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Alper Balcı, yüz yüze eğitimin ilk kademesi kapsamında Kuşburnu ve Davut İlkokullarını ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Alper Balcı, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününde Kuşburnu ve Davut İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığımızın kararı ile Kasım 2020'de Covid-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime verilen aranın ardından, 15 Şubat itibarıyla köy ve benzeri seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde il/ilçe hıfzıssıhha kurullarının il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri iş birliği içinde alacağı kararlar doğrultusunda ilkokul ve anaokullarda yüz yüze eğitim başladı.Ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla işlenmeye devam edilecek.

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Alper Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan ile birlikte Kuşburnu ve Davut ilk/Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Yeni eğitim öğretim döneminin sağlıkla ve başarı ile geçmesi temennisinde bulunarak ilk ders zilini çaldı. Daha sonra sınıfları gezerek öğretmenler ve öğrenciler ile  tek tek sohbet etti.

Ziyaret programı sonunda okulda incelemelerde bulunan Sn. Alper Balcı, okul öncesi eğitim programı, okulda yürütülen faaliyetler, salgın sürecinde alınan önlemler, okulun fiziki imkanları, kapasitesi ve personel durumuna ilişkin yetkililerden bilgi alarak okuldan ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.