03 Temmuz 2020 Cuma 12:41
Ameliyat Olan Muhammet’e Doğum Günü Süprizi

Ağrı'da yaşayan Erman ve Bekir Efe çiftinin oğlu olan Muhammet Ali Efe, geçirdiği trafik kazası sonrası Erzurum Şehir Hastanesine getirildi.

Doktorların Muhammet Ali'ye yaptıkları tetkikler sonucu beyin ameliyatına karar verdi.

Muhammet Ameliyat günü cerrahi hemşirelere bugün 10 yaşına girdiğini, bugün pasta kesip kutlaması gerekirken ameliyat edileceği için üzüntülü olduğunu anlattı.

Hastanın söylediklerinden çok etkilenen hemşireler, çocuğun doğum gününü kutlamak için harekete geçti.

Çeşitli hediyeler ve pasta alan ameliyat ekibi, operasyon sonrası normal servise alınan Muhammet Ali'ye sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Hastanenin anestezi teknikeri olan Fatma Kılıç, yaptığı açıklamada, çocuğun beyin ameliyatına gireceği gün çok üzgün olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımız durumu bizle paylaşınca ameliyathane ekibi olarak, moral için doğum günü sürprizi yaptık." dedi.

Efe ailesinin mutluluğuna ortak olduğu için mutlu olduğunu anlatan Kılıç, "Sürprizimiz Efe ailesine moral oldu. Onlar mutlu olunca biz de mutlu olduk. İnşallah en kısa zamanda sağlığına ulaşır." diye konuştu.

- "Sürprize çok sevindim"

Muhammet Ali Efe de doğum günü sürprizine çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Ameliyat olacağım gün doğum günümdü. Sağ olsun hemşire ablalarımız ve hastane personelimiz sürpriz yaparak pastayla doğum günümü kutladı. Sürprize çok sevindim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.