03 Mayıs 2014 Cumartesi 10:10
Anasınıfı Öğrencilerinden Kep Atma Töreni

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında diplomalarını alan anasınıfı öğrencileri için kep atma töreni düzenlendi

.

 

Cengiz Topel İlköğretim Okulu çok amaçlı spor salonunda yapılan etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, şube müdürleri Erol Bayram ve Arif Yayla, Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdürü M. Emin Berkalp ile okul öğretmenleri ve öğrencilerin velileri katıldılar. Anasınıfı öğrencilerinin modern danslarla süsledikleri tören, izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

 

Burada bir konuşma yapan Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdürü M. Emin Berkalp, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaptı. Berkalp, “Okul öncesi eğitim alan bir çocukla almayan bir çocuk buğday tanesi ile arpa tanesi gibi birbirinden çok farklıdır. Okul öncesi eğitim alan bir çocuk verileni almada okul öncesi eğitimden faydalanmayan bir öğrenciye kıyasla birkaç adım önde eğitim hayatına başlamış kabul edilebilir.





Son Güncelleme: 03.05.2014 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.