05 Ocak 2019 Cumartesi 12:17
Aras Edaş'a Tepki Büyüyor! Sanayi Esnafı Direniyor!

ARAS EDAŞ Ağrı İşletme Müdürlüğü tarafından bugün polis kontrolünde Ağrı Sanayi Sitesine baskın yapıldı. Ağrı Sanayi Sitesi esnafının iş yerlerinde bulunan saatlerini direklere taşımak isteyen Aras Edaş yetkililerine esnaf direniş gösterdi.

Sanayi Esnafı Odası Başkanı Nizamettin Güzel: "Sanayi çarşısında kaçak elektirk tespiti yapılmadığını dile getirerek burada hepimizin paha biçilmez ölçekte ekipmanları var esnafımızın iş yerinde herhangi bir usulsüzlüğe de rastlanılmış değil buna rağmen yetkili firma elektrik sayaçlarını direklere taşımak için direniyor.Esnafımıza potansiyel hırsız muamelesi yapan bu zihniyeti kınıyor ve şunuda belirtmek istiyoruz velev ki bir hırsızlık vakıası teşebbüsü olursa ve birileri direkten şartelleri inidirerek kamera kaydını engeller ekmek teknemiz olan ekipmanlarımızı götürürse bunun hesabını kim verecektir."

Konuşmasının devamında güzel: "Bu nasıl bir uygulama bu nasıl bir bakış açısıdır ki herkese potansiyel hırsız muamelesi yapılmaktadır.Sayaçlarımız işyerlerimizin içinde bırakılarak uzaktan okuma ile olası bir haksızlığın karşısına geçecek teknolojiye sahip kurumun bu tavrını doğru bulmuyor ve bu uygulamanın karşısında duracağımızı ifade ediyorum." dedi.

Polis ekipleri ile Sanayi sitesine gelen ekipler direniş karşısında işlem yapmadan geri döndüler Aras Edaş İşletme müdürlüğü yarında aynı teşebbüs içinde olacaklarını esnafa bildirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.