05 Temmuz 2014 Cumartesi 16:23
ARAS EDAŞ; DOĞUBEYAZIT  İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Sevgili Doğubayazıtlılar,

Şirketimizle alakalı yerel basında çıkan bazı haberler, resmi dayanağı olmadan mesnetsizce çıkarılmış dedikodulardan ibarettir.

 

Söz konusu olan elektrik sayaçlarının ev ve bina dışına çıkarılmasındaki amacımız, vatandaşımızı rahatsız etmeden, evlerinde yokken de sayaçları okumaktır.

 

Yenilenen sayaçlar kilitli kutularda muhafaza edilerek, dışarıdan gelebilecek her türlü olumsuz harekete karşı da güvence altına alınmıştır.

 

Ayrıca sayaçların dışarı alınması işleminden dolayı faturalara herhangi bir ücret yansıtılmayacaktır.

 

Bir diğer konu ise; Belediyemizin kentsel dönüşüm projesi sonrasında, birkaç elektrik direği tehlike arz etmeyecek şekilde yol ortasında kalmıştır.

 

Aras Elektrik, özelleştirme işlemlerinin ardından hızlı bir şekilde proje ve yatırım odaklı çalışmalara başlamıştır.

 

Doğubayazıt için hazırlamış olduğumuz projeyle elektrik direkleri kaldırılarak, elektrik dağıtım hatları yer altına alınacaktır. Böylelikle elektrik direklerinden kurtularak Doğubayazıt’taki görüntü kirliliğine son vermiş olacağız.

 

Elektrik hatlarını yer altına alma projemiz ihale aşamasına gelmiştir. Kısa bir süre içerisinde kötü görüntü arz eden bütün olumsuzluklar yok edilerek, daha modern bir Doğubayazıt için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.

 

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Ramazan geçirmenizi temenni eder, saygılar sunarız.

Son Güncelleme: 05.07.2014 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.