09 Mart 2017 Perşembe 10:15
ASTOP 8 torununa bakan Mukbet Güçlü'yü evinde ziyaret etti

ASTOP Yönetim Kurulu üyeleri, Fatih Mahallesi'nde harabe bir evde yaşayan 85 yaşındaki Mukbet Güçlü'nün evine giderek, gösterdiği duyarlılıktan dolayı tebrik etti.

ASTOP olarak yılın kadını seçilen Güçlü ile sohbet eden platform üyeleri, ailenin istek ve sıkıntılarını dinledi.

ASTOP Sağlık, Eğitim ve Spordan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dilan Özmen Özgün, kentte mağdur durumda olan bir çok ailenin olduğunu ve ASTOP olarak bu tür ailelere destek vereceklerini söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Güçlü'yü kentte yılın annesi olarak seçtiklerini ifade eden Özgün, "Yönetim kurulumuzun yaptığı çalışmalar neticesinde Ağrı'da yılın kadını seçtik. Sebebi bu yaşında ailenin geçimini sağlıyor. Hastalığı, sıkıntıları ile ailenin başında bulunuyor.

Ailenin 6 kız, 2'de erkek çocuğu var. Erkek evlatlarının biri de askerde. Mağdur durumdalar. Evi gezdik, istek ve sıkıntılarını dinledik. Dolayısıyla teyzemiz Ağrı Dağı gibi bu ailenin başında. Allah uzun sağlıklı ömür versin." ifadelerini kullandı.

Öte yandan aileye gıda yardımında da bulunan ASTOP üyeleri, aileye her türlü desteği vereceklerini belirtti. 

astop-8-torununa-bakan-mukbet-gucluyu-evinde-ziyaret-etti.jpgastop-8-torununa-bakan-mukbet-gucluyu-evinde-ziyaret-etti-001.jpgastop-8-torununa-bakan-mukbet-gucluyu-evinde-ziyaret-etti-002.jpgastop-8-torununa-bakan-mukbet-gucluyu-evinde-ziyaret-etti-003.jpgastop-8-torununa-bakan-mukbet-gucluyu-evinde-ziyaret-etti-004.jpgastop-8-torununa-bakan-mukbet-gucluyu-evinde-ziyaret-etti-005.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.