04 Temmuz 2021 Pazar 08:36
ASTOP Ankara Birlik Platformunun Misafiri Oldu

Ağrı Birlik Platformu Başkanı İdris Yaşar, Mehtap Şefkatli, Maksut Konyar, Ulaş Sürmeli, Engin Aynas, Mustafa Konyar , Cezmi Samuk ve platform üyelerinin  ev sahipliği yaptığı etkinliğe Astop Başkanı Mehmet Salih Aydın, Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Daskef Başkanı Kenan Çetin, Astop İstişare Kurulu Üyeleri Ahmet Kaya, Orhan Keleş ve Naci Bulut’un yanı sıra  Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram, Emekliler Derneği Başkanı Mahmut Yıldırım ve Astop üyeleri katılım gösterdi.


EKREM ÇELEBİ; BİRLİK BERABERLİĞİMİZ ÖNEMLİ
Etkinliğe davetli olarak katılan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,  Hem Ağrı’da örgütlenmiş hem de Ankara’da örgütlenmiş iki platformun bir araya gelerek ortak bir paye altında buluşmasını önemsediğini belirterek “ Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Hamdolsun ki sizlerde bunu başarmanın gayreti içerisindesiniz. Her iki platformun kuruluş gayesi Ağrı ve Ağrılı hemşerilerimiz. İnşallah normalleşme süreci içerisinde, sizlerle birlikte birçok etkinlikte bir arada olacağız. “ dedi.

*SALİH AYDIN; BU BİR İADEİ ZİYARET *
Etkinliğin aynı zamanda bir iade-i ziyaret olduğuna dikkat çeken ASTOP Başkanı Salih Aydın; “ Pandemi öncesinde bizleri Ağrı’da ziyaret eden, gönül birlikteliği yapan bu ekibe Ankara’da olmamız hasebi ile bir iade-i ziyaret yapmak istedik.  Misafirperverlikleri dolayısı ile teşekkür ederim.” dedi.  Etkinliğe ev sahipliği yapan İdris Yaşar ise, “Bugün Milletvekilimiz ile birlikte Ağrı’yı ve Ağrı’nın sorunlarını konuştuk. İnşallah her şeyin en iyisini hak eden Ağrılı hemşerilerimizin hem Ağrı’da hem de Ankara’da sesi olacağız.” Dedi.

Etkinlikte ASTOP tarafından AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve etkinlikteki katkıları dolayısı ile Ankara Birlik Platformu Genel Sekreteri Mehtap Şefkatli’ye plaket takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.